Otrohet

Efter att ha pratat mycket om otrohet, fick mig tänkas om.  
Om varför man blir otrogen.



* Det kan vara så att de vill ha  bekräftelse. Det beror kanske på att det nuvarande förhållandet har blivit allt mer mekaniskt och sådant där med rutinmässigt och därför börjar personen gå likaså på jakt efter någon annanstans för att få bekräftelse. 

En kompis till mig som var otrogen av det skälet,. Idag har hon sagt många gånger att hon inte fick det som hon ville ha. Hon fick istället det bekräftelse som sägs att hon bara var det utvald köttet från köttmarknaden och inget mer än så.



* Det kan hända att ena partner blir förälskad i någon annan och är otrogen av det skälet. Det är väl lite omoget att låta och bli styrd av förälskelse.

Jag vet och ni vet att vi alla kan hålla känslorna i styrd, och undgå att göra det misstag.



* Att inte våga göra slut på hederligt sätt så hjälps det att vara otrogen och får för sig att falla lätt själv ur ett förhållande. Man kan tolka det här är ett enkelt sätt att avsluta ett gammalt förhållande.

Det är inget väldigt smickrande, och det känns som om någon struntar i att betala tillbaka, och sopar det allt på samman under en matta.



* Vissa är otrogna för de saknar spänning i deras vardag. De vill förstås ha något annorlunda och nytt i vardagen.

Men kom ihåg att det inte är lika kul och spännande länge om ni har blivit påkommen eller börjat få dåligt samvete som överta i vardagen.



* Många säger att det inte är mycket deras fel när de har druckit en del alkohol. Jovisst, alkoholen försämrar omdömet. Att det också gör det svårare att säga nej.  

Men att bege sig hem till en annan person och klä av sig och känn hur all njutning föder fram är det väl stort ett val? De har gjort ett val. Det ger klartecken att de inte tänker ens på sin partner då och att de inte är redo för ett seriöst förhållande.



* Att hämnas genom att också vara otrogen förvärras bara med sved och sårbar.

Ingen vill väl bli sårad och förlorar anförtroende hos en. Hämnd ges bara mer inombords skada. 



* Det finns de som är otrogna hela tiden med nya sexpartner oavsett de har ett förhållande eller inte. De kan vara kärlek- och sexmissbruk, om de inte kan bryta beteende helt själva.

Då behövs det terapi för att kunna bryta deras beteende och finn harmoni.
Personligt och tankar | | 3 kommentarer |
Upp